De zon schijnt voor iedereenSteeds meer particulieren, bedrijven, instellingen en agrariƫrs ontdekken dat zonnepanelen goede investeringen zijn. Ook de nieuwste ontwikkelingen op gebied van opslag van zonne-energie begint een belangrijk aspect te worden.
Wij denken de oplossing al in huis te hebben, kijk eens bij "De Toekomst"
(Wilt u een vrijblijvend advies? Klik op contact rechts in het menu scherm)

Kosten
De afgelopen jaren is de kostprijs van elektriciteit jaarlijks met 5% toegenomen. Volgens een recente studie op Europees niveau zal de kostprijs van energie met 20% gestegen zijn tegen 2020.
De belangrijkste oorzaken daarvoor zijn de kosten voor de uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk en de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen, zoals olie,gas en kolen.
Daarbij komt, dat het merendeel van de energieprijs uit belastingen bestaat en in het huidige economische klimaat is het niet bepaald te verwachten dat die naar beneden gaan.

Welke installateur?
De markt voor zonnepanelen groeit hard en het aantal aanbieders neemt elke dag toe. Op dit moment is het erg lastig kiezen welke installateur betrouwbaar is en de beste kwaliteit levert.
Klanten kiezen voor Hera-Greenenergy, omdat zij zich onderscheiden in kennis, inzicht geven in de opbrengst van de zonnepanelen installatie en kunnen bouwen op veel ervaring.
Ze zijn specialist in grotere zonnepanelen installaties waar hogere kwaliteits- en veiligheidseisen aan worden gesteld, geven volledig inzicht in de opbrengst en monitoren al hun installaties 24/7 uur.

Een zonnepanelen installatie opleveren met een hoge opbrengst vraagt vakkennis en veel ervaring. De, Hera-Greenenergy, medewerkers zijn specialist, goed opgeleid en service gericht. De veelheid aan opgeleverde installaties door heel het land heeft ons veel tevreden klanten bezorgd.

Welke producten?
Al onze toegepaste installaties bestaan uit A-merken zonnepanelen, Enphase micro-omvormers en Envoy monitoring. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat omvormers van Enphase 5 tot 25% meer rendement op ten opzichte van andere omvormers genereren.

Wij, van Hera-Greenenergy, doen nooit geheimzinnig over onze installaties. Al onze klanten hebben een eigen website en App waar de actuele opbrengst van de installatie te zien is.
Bovendien worden onze installaties 24/7 uur door onze medewerkers gevolgd.