Sitemap Print Version Mailform Login < >
De zon schijnt voor iedereen > Online monitoring

Online monitoring

Algemeen


De Enlighten software is een op internet gebaseerde dienst die controleert en analyseert. Het toont voortdurend de productie van elk paneel apart. In tegenstelling tot conventionele monitoringsystemen, die alleen de omvormer opvolgt, houdt Enlighten continu toezicht op de staat en de prestaties van alle modules en micro-omvormers in de installatie.

 

Kenmerken

  • Meerdere weergavetypes en smartphone/iPhone-applicatie
  • Identificeert en analyseert de installatie automatisch
  • Uitvoeren van updates op afstand


Voordelen

U ontvangt automatisch verslagen en waarschuwingen

  • De klant kan op een eenvoudige manier een zeer duidelijk overzicht krijgen van zijn opbrengst
  • In detail: grafieken die de totalen per dag/week/maand/jaar weergeven
  • De opbrengst kan eveneens op een smartphone met internettoegang bekeken worden

Portal voor de installateurs
De installateur heeft toegang tot een meer uitgebreide versie van de Enlighten software. De portal biedt heel wat informatie widgets die kunnen gepersonaliseerd worden. Hij kan info toevoegen, verwijderen en aanpassen naar uw wensen en voorkeuren.

Controle
Enlighten toont de prestatie van al uw installaties of een selectie ervan. Er kunnen groepen aangemaakt worden op basis van locatie of andere gewenste criteria.

Opvolging
De Enlighten software volgt de opbrengst van uw installaties op. Zo kan u op eenvoudige wijze zien wanneer de modules bijvoorbeeld gereinigd moeten worden. U kan tot op moduleniveau de opbrengst van uw installaties zien.
Bij een probleem wordt u via de widget automatisch op de hoogte gebracht. Deze widget vertelt u precies wat er gebeurt met de installatie.