Sitemap Print Version Mailform Login < >
De zon schijnt voor iedereen > Particulieren

Particulieren

Zonnepanelen zijn de toekomst. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om hun huizen te voorzien van zonnepanelen. Dat is niet zo raar want de voordelen van zonnepanelen zijn zeer gunstig, zowel financieel als voor het milieu. De overheid steunt daarom het gebruik van zonnepanelen door daar een subsidie voor te geven van 15% die kan oplopen tot wel 650,- per woning. Dit toont aan dat het gebruik van zonnepanelen gestimuleerd wordt. Er zijn zelfs gemeenten en provincies die op het gebruik van Energie besparende middelen nog eens een extra subsidie geven van 1000,-. Vraag dit na in uw woonplaats of vraag een gratis offerte aan met alle informatie.

Met zonnepanelen op het dak van uw huis of bedrijfspand wekt u zelf duurzaam elektriciteit op. De zon levert schone energie, die nooit opraakt. Ook in Nederland, want zelfs als de zon niet volop schijnt, produceren zonnepanelen al elektriciteit voor u. Zonnepanelen zetten licht om in schone en gratis energie. Dat is goed voor het milieu en nog beter voor uw portemonnee.

Bespaar direct op uw elektriciteitsrekening

Met zonnepanelen op het dak voorziet u in uw eigen elektriciteitsbehoefte. Produceren de zonnepanelen meer elektriciteit dan u op dat moment nodig heeft, dan draait uw elektriciteitsmeter gewoon terug.
Een installatie met 10 zonnepanelen op uw dak, levert per jaar gemiddeld 2200 kWh elektriciteit op.


Ook op de kleinste oppervlakten een groot rendement


Het beste advies, top kwaliteit producten en volledig onderhoud

Als particulier krijgt u bij Hera-Greenenergy een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en zeggen u eerlijk als zonnepanelen geen goede oplossing voor u zijn. Ons installatieteam is zeer ervaren, werkt netjes en gaat pas weg als alles werkt.
Al onze installaties worden door ons op afstand bewaakt op een goede werking, zodat u maximaal rendement hebt van uw zonnepaneel installatie.